Over HD Connect

HD Connect ondersteunt financieel dienstverleners bij het verbeteren en versnellen van hun werkprocessen. Dit doen wij onder andere op basis van het online-platform Accelerate.  Accelerate helpt financiële dienstverleners om beter, sneller en efficiënter hypotheekdossiers van lead tot notaris te brengen. Het bemiddelingstraject wordt zo goed als volledig geautomatiseerd. Dit traject wordt daardoor minimaal 30% efficiënter en foutmarges worden geminimaliseerd. Voor u als dienstverlener betekent dit meer snelheid, meer marge en meer tijd voor commerciële acties. Daarnaast vallen kopzorgen over AVG, workflow en deadlines weg. Accelerate levert dus winst in tijd, focus en efficiëntie.

Dienstverlener én eindklant profiteren!

HD Connect, een sterk verhaal!

HD Connect is opgericht door drie partijen met elk ruim 20 jaar ervaring in de hypothecaire mark. HD Connect mag zich met recht specialist noemen op het gebied van hypothecaire processen en is ijzersterk in het oplossen van complexe optimaliseringsvraagstukken. HD Connect levert tools waarmee u als financiële dienstverlener bijvoorbeeld een product kunt lanceren voor het afsluiten van een hypotheek tegen ongekend lage kosten, of het bemiddelingstraject van een hypotheekdossier volledig kunt automatiseren. HD Connect software kent toepassingen in de hele hypotheekketen en biedt in alle gevallen stabiliteit, efficiëntie, overzicht, compliance en gemak.

Met software van HD Connect bent u altijd  “in-control” ! 

Onze missie

Onze missie is het vereenvoudigen, verbeteren, versnellen en compliant maken van werkprocessen d.m.v. automatisering en de beheerders van die processen inzicht te geven in alle facetten van het proces teneinde deze informatie te kunnen gebruiken als management informatie en klantbegeleiding. Wij staan voor een optimale workflow en voor een optimaal rendement.

Onze visie

Onze visie is dat HD Connect met Accelerate hét optimalisatieprogramma levert voor hypotheekbemiddelaars. Daar waar vandaag de dag bij veel financiële dienstverleners nog veel en duur handwerk wordt verricht in het bemiddelingstraject zullen er steeds meer professionals zijn die dit proces sneller, goedkoper en foutloos willen. Vanuit bewustwording van processen, compliance, kosten en dus marge zullen steeds meer financiële dienstverleners overgaan tot automatisering van het proces.  Accelerate zal een leidende positie innemen in het vervullen van deze behoefte. De financiële dienstverlener kiest voor Accelerate omdat het een dynamisch programma is dat gebaseerd is op de unieke workflow van iedere financiële dienstverlener en tussentijds zelf kan worden bijgesteld. Hierdoor heeft Accelerate een unieke propositie die leidt tot een optimale workflow en een optimaal rendement. Een foutloos, compliant en snel traject voor de eindklant en meer marge voor de financiële dienstverlener!

Onze werkwijze

Kiest u voor HD Connect, dan kiest u voor producten die uitgebreid door hypotheekexperts getest zijn. Voor uw maatwerkoplossingen kunt u rekenen op de inzet van flexibele, schaalbare teams die bestaan uit hoogopgeleide specialisten. Wij kennen de markt en haar uitdagingen en ontwerpen onze oplossingen dusdanig dat zij hier naadloos op aansluiten.

Maak een afspraak!
Maak kennis met Accelerate!