Lead Developer gezocht!

Wie zijn wij

Wij maken al meer dan 20 jaar State-of-the art oplossingen voor de financiële branche. Ons softwarepakket Accelerate is in korte tijd uitgegroeid tot technologisch leider in de markt voor software voor hypotheekbemiddelaars. Klanten als Independer, Vereniging Eigen Huis en Van Bruggen Adviesgroep zetten Accelerate succesvol in om bedrijfsprocessen sneller en beter te laten verlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van slimme OCR-technieken om documenten automatisch te lezen èn te beoordelen. Steeds meer organisaties ontdekken de meerwaarde van Accelerate voor hun organisatie. We groeien hard en zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons ontwikkelteam te versterken.

Als technologisch leider zijn we gericht op innovatie. En daar hoort een slagvaardige organisatie bij;
deskundige mensen, een hands-on mentaliteit en korte lijntjes. En dat alles binnen een goede en informele sfeer. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt. Heb je even wat afleiding nodig? Leef je uit op ons dartbord of speel een potje tafelvoetbal of Mario Kart met collega’s.

Het team Development en jouw rol

Binnen een team werk je samen met collega’s aan diverse kortlopende projecten die voornamelijk zijn gericht op het door ontwikkelen van Accelerate. Samen met klanten bedenken we nieuwe functionaliteit die we snel willen opleveren. Zo versterken wij onze positie als technologisch leider.

Het team Development bestaat uit een jonge groep coders en werkt vanuit Deventer en Tirana (Albanië) aan sprints. Binnen deze sprints heeft ieder zijn eigen rol. Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Dan krijg je de ruimte om ook andere rollen te vervullen.

Het is een ideale plek om jezelf te ontwikkelen, je krijgt de ruimte om kennis op te doen over de nieuwste technologieën en het bedenken van slimme oplossingen. Samen met jouw team pas je deze succesvol toe. Zo leer je van elkaar en groei jij binnen het team.

Wie zoeken wij

Heb jij een hands-on mentaliteit en vind je het leuk om onze succesvolle software verder te ontwikkelen?  Ken jij alle ins en outs als het gaat om grote multi-customer / multi-platform projecten? Ben jij  in staat om samen met Product Owners functionaliteiten uit te werken, andere developers aan te sturen en samen met hen op tijd te leveren binnen de gestelde specificaties?

 

Dan nodigen we jou uit om te reageren op deze vacature.

Zie ook onze vacatures voor junior developer en medior developer.

Praktische informatie

  • Ervaring met relevante webtechnologie (PHP(7)/ Javascript frameworks / MySQL / Postgres)
  • Salaris: afhankelijk van kennis ervaring (vanaf € 3.000,-)
  • Reiskostenvergoeding: in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Standplaats: Deventer

Iets voor jou? Reageer!

We komen graag in contact met developers; Heb je een specifieke wens? Heb je een vraag? Spreekt je iets niet aan of zou je op een andere manier de vacature willen invullen? Laat het ons weten!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je cv
Ik heb een vraag!

HD Connect biedt ook maatwerkoplossingen voor ketens, serviceproviders en geldverstrekkers. Neem contact met ons op!

Maak kennis met Accelerate!