Junior Developer gezocht!

Wie zijn wij

Wij maken al meer dan 20 jaar State-of-the art oplossingen voor de financiële branche. Ons softwarepakket Accelerate is in korte tijd uitgegroeid tot technologisch leider in de markt voor software voor hypotheekbemiddelaars. Klanten als Independer, Vereniging Eigen Huis en Van Bruggen Adviesgroep zetten Accelerate succesvol in om bedrijfsprocessen sneller en beter te laten verlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van slimme OCR-technieken om documenten automatisch te lezen èn te beoordelen. Steeds meer organisaties ontdekken de meerwaarde van Accelerate voor hun organisatie. We groeien hard en zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons ontwikkelteam te versterken.

Als technologisch leider zijn we gericht op innovatie. En daar hoort een slagvaardige organisatie bij;
deskundige mensen, een hands-on mentaliteit en korte lijntjes. En dat alles binnen een goede en informele sfeer. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt. Heb je even wat afleiding nodig? Leef je uit op ons dartbord of speel een potje tafelvoetbal of Mario Kart met collega’s.

Het team Development en jouw rol

Binnen een team werk je samen met collega’s aan diverse kortlopende projecten die voornamelijk zijn gericht op het door ontwikkelen van Accelerate. Samen met klanten bedenken we nieuwe functionaliteit die we snel willen opleveren. Zo versterken wij onze positie als technologisch leider.

Het team Development bestaat uit een jonge groep coders en werkt vanuit Deventer en Tirana (Albanië) aan sprints. Binnen deze sprints heeft ieder zijn eigen rol. Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Dan krijg je de ruimte om ook andere rollen te vervullen.

Het is een ideale plek om jezelf te ontwikkelen, je krijgt de ruimte om kennis op te doen over de nieuwste technologieën en het bedenken van slimme oplossingen. Samen met jouw team pas je deze succesvol toe. Zo leer je van elkaar en groei jij binnen het team.

Wie zoeken wij

Heb jij een hands-on mentaliteit en vind je het leuk om onze succesvolle software verder te ontwikkelen? Heb jij de nodige projecten gedaan, zoals het opzetten van een webshop, maar vormt jouw huidige werk geen uitdaging meer? Wil jij meer kennis en ervaring opdoen in grotere projecten en nu eens echt je hersenen laten kraken?

Dan nodigen we jou graag uit om te reageren op deze vacature. Je mag meedenken over releases, verbeteringen van processen en technieken. Samen met jouw team bouw je mooie en slimme oplossingen waar je echt trots op mag zijn.

Bekijk ook onze vacatures voor medior developer en lead developer.

Praktische informatie

  • Ervaring met relevante webtechnologie (PHP(7)/ Javascript frameworks / MySQL / Postgres)
  • Salaris: afhankelijk van kennis ervaring (vanaf €2.500,-)
  • Reiskostenvergoeding: in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Standplaats: Deventer

Iets voor jou? Reageer!

We komen graag in contact met developers; Heb je een specifieke wens? Heb je een vraag? Spreekt je iets niet aan of zou je op een andere manier de vacature willen invullen? Laat het ons weten!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je cv
Ik heb een vraag!

HD Connect biedt ook maatwerkoplossingen voor ketens, serviceproviders en geldverstrekkers. Neem contact met ons op!

Maak kennis met Accelerate!