Customer Support Specialist gezocht!

vacaturebanner

Onze nieuwe collega

Jij vindt het leuk om ons softwarepakket Accelerate te doorgronden zodat het geen geheimen meer voor jou kent. Je houdt van afwisselend werk waarbij je zelfstandig maar ook in teamverband functioneert. Klanten help je op een manier waarmee hun zelfredzaamheid vergroot wordt en ze steeds optimaler en efficiënter gebruik maken van de mogelijkheden van het pakket. Ook binnen het team denk je mee hoe we ook als team optimaal een efficiënt kunnen functioneren.

Jouw taken:

Ondersteuning in implementatietrajecten van nieuwe klanten
Neerzetten en onderhouden van ons kennisplatform voor de klanten
Support aan onze klanten door operationele en workflow vraagstukken te beantwoorden.
Testen van nieuwe functionaliteiten

Jouw competenties:

De klanttevredenheid heb jij hoog in het vaandel
Je bent communicatief sterk
Verbanden doorzie je snel
Je bent proactief en analytisch aangelegd
Heb jij MBO + of HBO denkniveau? Heb jij al dan niet de ambitie om je door te ontwikkelen? Ben jij leergierig, heb je affiniteit met software, een kritische blik en zoek je een afwisselende functie? Het is een pré wanneer je affiniteit hebt met CRM / workflow systemen. Breng je HTML kennis mee, dan komt dat zeker van pas!

Het supportteam

Wij zijn een relatief jong team in een groeiende organisatie met korte lijntjes. Wij houden van doorpakken en het met de juiste inzet komen tot oplossingen die zorgen voor meer tijd, winst en gemak voor onze klant. Wij zorgen dat de klant zorgeloos aan de slag kan met ons pakket en dat zij de ondersteuning krijgt die zij nodig heeft. Dit doen wij voornamelijk telefonisch en vanuit ons ticketsysteem, maar ook door de documentatie blijvend te verbeteren.

Bedrijfsprofiel

We voorzien onze klanten al meer dan 20 jaar van State-of-the art oplossingen op het gebied van SAAS Software en beheer diensten. Ons softwarepakket Accelerate is in korte tijd uitgegroeid tot technologisch leider in de markt voor software voor hypotheekbemiddelaars. Klanten als Independer, Vereniging Eigen Huis en Van Bruggen Adviesgroep zetten onze kennis en kunde succesvol in om bedrijfsprocessen sneller en beter te laten verlopen. Vanwege het toenemend aantal klanten en de doorontwikkelingen van ons softwarepakket zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons team support.

Als technologisch leider zijn we gericht op innovatie. En daar hoort een slagvaardige organisatie bij; deskundige mensen, een hands-on mentaliteit en korte lijntjes. En dat alles binnen een goede en informele sfeer.

Wil je meer weten over het softwarepakket Accelerate? Kijk dan eens op de Accelerate pagina

Praktisch

Jouw standplaats zal Deventer zijn. We bieden je een contract aan voor 40 uur p/w tegen een marktconform salaris. De startdatum is in overleg.

Solliciteren

Stuur je cv met een korte toelichting waarom jij verder kennis zou willen maken naar h.j.verheij@hdconnect.nl. Zien wij voldoende aanknopingspunten dan nodigen we je uit voor een kop koffie.

Iets voor jou? Reageer!

We komen graag in contact met developers; Heb je een specifieke wens? Heb je een vraag? Spreekt je iets niet aan of zou je op een andere manier de vacature willen invullen? Laat het ons weten!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je cv
Ik heb een vraag!

HD Connect biedt ook maatwerkoplossingen voor ketens, serviceproviders en geldverstrekkers. Neem contact met ons op!

Maak kennis met Accelerate!